SPECIALE AANBIEDING: tot zondag 12 april 2020 is de Premium formule GRATIS (59 € terugbetaald). Zie voorwaarden    

U zoekt eenWhite label affiliatie voor een website te rentabiliseren: Schrijf u in bij het gedeelde advertentienetwerk De Kubus.

De Kubus Affiliatie - Internationale gids met accommodaties met Internet toegang De Kubus Vastgoed - Meertalige onroerend goed advertenties Français English Español Nederlands Italiano Deutsch
De Kubus Affiliatie
Om u in te loggen, klik hier.

Home Waarom De Kubus? Ons aanbod Lid worden FAQ Klantenpagina Contact  
Valuta: 
SAMENGEVAT...
De white label advertentie-service De Kubus is waarschijnlijk de meest rendabele op de markt.

Dankzij een eenvoudig te verkopen product (meertalige onroerend goed advertenties) en dankzij een gemiddeld bestedingsbedrag van 99,69 EUR, zult u inderdaad aanzienlijke inkomsten ontvangen.

De vergoedingen variŽren van 20 tot 75 % (al naar gelang de gekozen formule), wat een vergoeding oplevert tussen 8,17 en 168,13 EUR over iedere geplaatste advertentie.
NIEUW
Als een partner kunt u nu gepersonaliseerde flyers bestellen om onze services te presenteren, zodat u gemakkelijker kunt prospecteren in uw regio en uw inkomsten kunt verhogen.

Meer weten...

Zich als geaffilieerde inschrijven

Door u als geaffilieerde in te schrijven, kunt u meteen beginnen met het gebruik van onze service met name door de meertalige advertentie-service aan uw bezoekers aan te bieden.

Over iedere via uw website geplaatste advertentie, ontvangt u tot 80%, wat een gemiddelde is van 74,77 EUR per advertentie (op basis van een gemiddeld geconstateerd bestedingsbedrag van momenteel 99,69 EUR).

De voordelen van de Kubus service zijn talrijk:
  • Meertalige advertenties
  • Hoge inkomsten
  • Gemakkelijk te verkopen product
  • Bedrijfsklare oplossing

Om onze diensten te gebruiken, begint u met het aanmaken van een account door het onderstaande formulier in te vullen. U kunt vervolgens de gewenste opties kiezen.


Het aanmaken van een account is gratis. Alle velden moeten worden ingevuld (behalve twee velden als u geen professional bent).

UW GEGEVENS
Adres Land :

Adres :
   
   
U bent een... Professional    Particulier
Handelsnaam
KvK nummer
Aanhef Mevr.    Juf.    Dhr.
Naam
Voornaam
Vaste telefoon
Mobiele telefoon
Fax
E-mail
Bevestig uw email
Test * Username:
Wachtwoord Wachtwoord: (6 tot 10 karakters)
Bevestiging:

De informatie die u via deze website aan ons doorgeeft, zijn uitsluitend voor intern gebruik en worden in geen geval aan derden medegedeeld of verkocht. Bovendien beschikt u, volgens de wet op Informatica en Vrijheid van 6 januari 1978, over het recht van inzicht, van rectificatie, van wijziging en van verwijdering van deze u betreffende gegevens.